k.marcella photography | Marcella
14840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14840,nouveau-core-1.0.0,translatepress-sl_SI,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Marcella

Marcella

 Kdo je Marcella?

Preprosto dekle, ki je odraščalo na deželi, na kmetiji. V podjetniški družini, z dvema starejšima bratoma.

Dva zelo pomembna faktorja, ki sta me skozi življenje vodila in usmerjala, me izoblikovala v zelo preprosto, iznajdljivo in delovno dekle, žensko, ki vé kaj hoče v življenju in osebo, ki je izredno povezana z naravo in živalmi.

 

Rada imam dogajanje in pester življenjski tempo. Zato rada zgodaj vstajam, da užijem čim večji del dneva. In užijem mirnost ter čudovitost jutra.

 

Rada dobro kuham in pečem, še raje dobro jem!

 

Mami. Ena zelo trmasta mami, ki verjame, da njena otroka lahko dosežeta vse!

Sem športnica, ki je nenormalno zaljubljena v morje, veter, sneg, gore, kolesarjenje, … Zame je šport način življenja.

Kave ne pijem, obožujem pa njen vonj zjutraj. In jutranjo meglo jeseni.

Rada berem, a redko do konca (v bistvu preberem naslovnico in mooogoče 2 strani), ker me običajno prej zmanjka. 🙂

Želim videti svet. Moram. Čutiti veter in sonce. Mraz. Obožujem vroča poletja in mrrrzle zime in očara me umirjenost jeseni. Sanjam. Večinoma podnevi, ponoči spim. Malo, ampak dobro.

 

Vse, kar počnem, je v prvi vrsti zato, ker to zares rada počnem. Ker sem našla svoj talent – videti lepo, ujeti bistvo in čudovito poslanstvo se mi zdi delati nekaj tako dragocenega in lepega.

 

Za mano je že dobrih 15 let, 15 poročnih sezon!  Kar pomeni, da že precej dobro vem kako stvari potekajo, kaj je pomembno ujeti, kaj običajno sledi, …

 

Svoje neveste sem že tudi naličila (ker je to bla edina opcija in mi to res ni španska vas), opravljala manjša šiviljska dela tik pred začetkom, posojala čevlje, tudi že naredila šopek (kar mi je tudi precej domače), jokala od veselja, plesala do jutra, spletla dobra prijateljstva … Skratka, veliko zanimivega v vseh teh letih. 🙂

 

My bucket list (poročne fotografije): Irska, Islandija, Italija, Grčija, ZDA, Bali, Maldivi.

Zagotovo bom čez čas dopisala še nekaj mest, te so samo za uvod. 😀

Iskreno hvaležna sem za vse, ki mi zaupate vlogo vaše fotografinje, da lahko za vas ujamem tiste preproste, mimobežeče -a posebne trenutke. Ker tako prehitro minejo.

Vsaka vaša zgodba je zame enako pomembna kot vam.

Če pa želite eno izmed vaših zgodb deliti tudi z mano, potem mi le pišite. Obljubim, da se bomo imeli fino!

 

Hvala.