k.marcella photography | Poročni paket
17170
page-template-default,page,page-id-17170,nouveau-core-1.0.0,translatepress-sl_SI,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Ta veseli dan

Poročni paket

Veseli me, da sta se oglasila tukaj in, da vaju zanima moje delo.

Verjetno se vama poraja kar nekaj vprašanj glede ponudbe in upam, da med spodnjimi vrsticami najdeta nekaj osnovnih informacij, za več podrobnosti oz. celotno ponudbo pa se obrnita name na hello@kmarcella.com.

Torej, kaj morata najprej vedeti?

Menim, da je v prvi vrsti najpomembneje, da vesta KDO stoji za kamero, kajti ta oseba bo z vama v najbolj nežnih, dragocenih in intimnih trenutkih in zato je izjemno pomembno, da se počutita sproščeno, varno in domače.

 

Zato morda na začetku kaj več o meni TUKAJ.

 

Kako delam?

 

Ko se odločita zame, pomeni, da želita moj pogled na estetiko in fotografiranje ter moje ideje -zelo dobrodošle pa so seveda tudi vajine! Verjamem, da na poroki ne želita okrog vaju ves čas polno ljudi, ampak je dovolj ena oseba, ki vaju spremlja cel dan, zato sem na poročni dan (večinoma) sama. To pripomore k večji sproščenosti in intimi v najdragocenejših trenutkih.

Vendar pa je včasih vseeno tako, da je lažje, da sva dve/dva -in takrat je z menoj izbrana fotografinja (oz. fotograf).

 

Sicer pa je z menoj zabavno in domače, aktivno (morda bosta naredila kaj iz svoje predvidene cone udobja) in prilagodljivo.

Ampak midva res nisva fotogenična...

… je absolutno najpogostejši stavek, ki ga izrečejo pari, takoj za “Dober dan”! 🙂 Drugi najpogostejši pa “Vem, da vsi to rečejo, ampak midva pa res nisva.”. To me zmeraj nasmeji! Ampak to sploh ni res. Prisežem!

Sploh ne veste, kaj vse skrivate v sebi, dokler prava oseba tega ne vidi v vas. Prav vsaka oseba nosi v sebi fotogeničnost, potreben je le pravi pristop, občutki in oseba na drugi strani, ki te nasmeji ali pomiri, da se lahko osredotočiš le na to kaj se dogaja v nekem trenutku in, da je TA trenutek najbolj pomemben -in ne to kje je tvoja roka, noga in ali “sem vredu tako?”!

Jaz sem tista, ki lovi občutke in trenutke vajinega dne, vmes vaju le kdaj pa kdaj usmerim, ko začutim, da potrebujeta malo vzpodbude ali usmeritve. 😉

 

Na vajin dan sta vidva najpomembnejša. In z menoj bosta redko vedela, da sta fotografirana, saj izredno spoštujem distanco in določene trenutke, ko je to potrebno.

Z menoj ni strogega poziranja, tako, da vama ne bom govorila kaj morata počet, jaz vaju bom tu in tam morda le usmerjala, da vama bo lažje, zagotovo pa se bosta hitro “udomačila”.

 

Čas fotografiranja je čas, ki ga dejansko posvetita sebi, za trenutek zadihata in se umirita -to so trenutki zavedanja, kaj se pravzaprav dogaja in, da ga maksimalno  in najlepše zaužijeta!

ps.: Če pa menita, da sta morda vseeno bolj nerodna pri tem, pa vama predlagam predporočno fotografiranje, kjer se še bolje spoznamo, vidva dobita občutek kako to poteka, da bosta lahko na poročni dan še bolj mirna in sproščena glede fotografiranja.

Verjamem, da vaju zanima še več, zato bom vesela, če mi pišeta na hello@kmarcella.com, napišeta še kaj o sebi in o vajinih željah, jaz pa vama z veseljem pošljem svojo ponudbo.