k.marcella photography | Vtisi
17123
page-template-default,page,page-id-17123,nouveau-core-1.0.0,translatepress-sl_SI,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Vtisi

Vtisi

Marcella,

ni besed, ki bi opisale, kako zadovoljna sva bila s tvojim
delom – pa še slik niti nisva videla. Vsi govorijo samo, kako si se dobro
asimilirala v družbo, nama pa si samo potrdila, kako dobro sva se odločila, da
sva te izbrala. Hvala, komaj čakam, da se spet vidimo!


Tjaša & Boštjan
Poroka

SUPEEEER fotografije, super fotografinja!
Načeloma se z možem ne marava fotografirati, ampak Marcella je res poskrbela, da je bilo vzdušje sproščeno, polno smeha.
Hvala za fotografije, ki pripovedujejo nepozabno zgodbo.

Nuša & Blaž
Poroka

Marcella.

Hvala ti, da si tvoj dan, preživela z nami in nam ustvarila
čudovite spomine s fenomenalnimi fotografijami! ♥

Tvoja pozitivna energija in preprostost je enostavno
nalezljiva in zato sva se ob tebi počutila sproščeno in predvsem dobro!!!

Želimo ti veliko uspešnega ustvarjanja še naprej in ostani
takšna kot si!


Maja & Sašo
Poroka

Ko se enkrat odločiš za nov korak v življenju kot je poroka, te pričakajo nove in za koga mogoče še težje odločitve. Sprva sva bila kar malo proti uradnemu fotografiranju, saj ima danes že vsak svoj fotoaparat tako, da slik nikoli ne manjka (pa čeprav jih je večina zamegljenih, postrani ali kot se je komu že zgodilo, da ni imel vstavljene spominske kartice ali še včasih filma).Na drugi strani pa imamo tudi poplavo »profesionalnih fotografov« pri katerih težko najdeš tisto nekaj kar bi te pritegnilo in odtehtalo ceni. No ampak seveda sva se na koncu ravno zaradi zgoraj naštetih dejstev odločila, da bova vseeno imela fotografinjo na svoji poroki in po tej odločitvi je bila prva in edina izbira Marcele.

Dejan jo je poznal že od prej (jaz sem jo na žalost kot čudovito osebo spoznala šele na predporočnem fotografiranju). Odkar se je resneje začela ukvarjati s fotografiranjem sva tudi redno spremljala njene

objave na facebooku in se navduševala nad fotografijami (sedaj pa redno spremljava njen prečudovit blog).Na najin dan naju je spremljala povsod, na trenutke sploh nisva vedela, da je v bližini in sva šele iz fotografij ugotovila, da je ovekočila prav vsak trenutek tistega dne. Med samim fotografiranjem sva

ji popolnoma zaupala, čeprav sva se na trenutke čudila kaj počne za listjem v nekih čudnih pozah. :)Najbolj pa naju je na koncu navdušil fotoalbum, dodelan do potankosti, odličen izbor slik, ki so tvorile celotno zgodbo tistega dne. Fotografije so bile naravne, Marcela temu pravi romantični pridih.

Na unikatno izdelanem USB ključku sva dobila tudi celotno zbirko slik. No, nenazadnje pa naju je pred kratkim presenetila še z objavo na blogu kjer je zopet sestavila s slikami čudovito zgodbo in nama napisala čudovito posvetilo. Allinclusive! To je lahko samo Marcela…Marcela, še enkrat hvala za vse in, da si nama podaljšala uživanje v najinem dnevu skozi fotografije.


Dejan & Sara
Poroka

S fotografijami sva več kot zadovoljna… Ujeti so vsi pomembni trenutki, nabiti s čustvi, ki jih ob vsakem listanju albuma doživiva. Album da res nek poseben čar! Samo fotografiranje je bilo ultra sproščeno, zanimivo, enkratno, zabavno -kar se na fotografijah tudi vidi in čuti. To so najlepše poročne fotografije kar sva jih videla. Ostal bo lep spomin, ki smo ga preživeli skupaj na predporočnem in poročnem fotografiranju!
Človek, ki da najboljše od sebe nikoli ne propade! Nadaljuj svojo pot v svet umetnosti!
Z velikim veseljem priporočava !  Se vidimo kmalu na družinskem fotografiranju! OSTANI TAKA KOT SI , NAJBOLJŠA !

Andrej & Katja
Poroka

Marcella, naj začnem na začetku z veliko zahvalo, da si najin dan ovekovečila v čudovito fotoknjigo od začetka do konca, ki nama bo vedno v “pomoč”, ko se bova spominjala tega lepega dne…
Za naju je bil dan sproščen in vesel in tak kot sva si ga zamislila oziroma še boljši tudi s tvojo pomočjo…. In, če bi morala napisati kratko oceno -neopazna, nenaporna, profesionalna, prijazna… Skratka -priporočam!!!
Zelo sem vesela, da smo se spoznali oziroma ponovno poznali in obudili spomine na otroštvo.

Janja & Boštjan
Poroka

Že takoj ob zaroki sva začela razmišljati o fotografu, ki bo ujel vse pomembne in tudi tiste malo manj pomembne trenutke na najin dan. Sama sem si vedno želela imeti profesionalnega fotografa, ki bo neopazno in sproščeno pomešan med ljudmi ter nama na koncu postregel z odličnimi fotografijami.
Marcela, bila si popolnoma kos svoji nalogi!
Že pri predstavitvi svojega dela si naju takoj prepričala. Ko pa sva kasneje dobila še svojo “nekičasto” fotoknjigo in lesen USB-ključek pa je bilo veselje popolno.
Ob prvem pregledu izbora slik sva obnemela… (uboga Marcela nisi vedela, kaj naj si misliš, le kaj je narobe…) 🙂 In ravno to je bilo tisto -nič ni bilo narobe, vse je bilo ravno tako kot sva si zamislila.
Čudovite fotografiranje, neprisiljeno poziranje pred objektivom (vedno sva bila mnenja, da nisva ravno fotogenična), popolnoma si zadela najin stil. ♥
Hvala ti za ves trud in ob naslednji priložnosti za fotografiranje, ki bo že kmalu 😉 , se slišimo.

Katarina & Tadej
Poroka

Draga Marcella.
Hvala še enkrat za prečudovite poročne fotorafije…
S sestavljeno zgodbo (blog) in priloženimi fotografijami, pa si naju ponovno popeljala čez najin dan, ki je bil tudi za naju magičen…
Ta dan sva resnično uživala in ga preživela tako, kot sva si ga od nekdaj predstavljala in želela.
Imela sva srečo, da si bila neopazno prisotna tudi ti in si ga ovekovečila na način, da lahko tudi midva rečeva samo:
“To je to!” 🙂
Srčno hvala!
Vse lepo in polno uspehov še naprej.

Nina & Jernej
Poroka

Tudi mi smo preživeli družinsko fotografiranje z Marcelo in moram povedat, da smo se imeli zelo fajn, sproščeno, veselo, nasmejano in to se seveda kaže tudi na fotografijah. Z njimi smo res zadovoljni, saj so čudovite; naravne, neprisiljene, sproščene, ter ujete v pravih trenutkih.
Vsi, ki jim pokažem naše slike, jih pohvalijo ter dodajo, da so res videti pristne in nenastavljene. Mi smo zelo zadovoljni in če bomo potrebovali kakšno slikanje, vemo na koga se bomo obrnili.

V naravi